Korte Beschrijving

Onder aan de Heuvel

Harriet Maeterlinck vlucht naar de mooie Provence, als haar leven in puin ligt. Ze hoopt er aan de slag te kunnen als dokter en huurt een huisje bij de Chavanels, die even verderop aan boerderij runnen. De familie heeft twee kinderen, die door Harriet worden geholpen met studeren. Daardoor worden ze Harriet's vrienden.

Net als Harriet zich weer wat beter in haar vel voelt, gebeurt er iets dat weer onrust brengt. Een onbekende man wordt bewusteloos achtergelaten in haar tuin. Hij is ernstig gewond en als hij ontwaakt herinnert hij zich niets. Harriet kan niet anders doen dan te proberen hem lichamelijk weer gezond te maken.

Het dagelijkse contact met de knappe vreemdeling blijft echter niet zonder gevolgen voor Harriet's fragiele hart.

Stap voor stap worden de geheimen van de vreemdeling ontrafelt, en ze zijn ingrijpend voor hem en voor Harriet. Kan hun liefde dit aan? Alex Mordant heeft een zeer zwaar verleden, maar zijn ernstige verwondingen hebben van hem een ander mens gemaakt.

maria peeters 21.11.2013 06:29

We are so proud: our teacher is also an autor.

Nieuwe reacties

18.10 | 02:41

HI, could you please send me a PDF of "Mr Thornton Takes A Wife." My email address is: sales@vintagebabyboomers.com Thanks very much.
Nancy

21.11 | 06:29

We are so proud: our teacher is also an autor.

22.08 | 15:45

Very cool animation!

02.12 | 22:38

I am happy to have a english teacher with such personality!!